Premi de l’ADPC de bones pràctiques en Comunicació no Sexista 2020

By 04/21/2021Uncategorized

El premi Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista 2020 de l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya és la cirereta de tres anys intensos des que ens vam unir com a Storydata. Les dades sempre les hem vist amb perspectiva de gènere, des del primer dia.

Alguns dels projectes amb dones i dades que hem dut a terme han sigut, per exemple, el “Vol. 7: Les dades obertes i la intel·ligència artificial, eines per a la igualtat de gènere“, o la col·laboració amb Digital Fems per aportar al gran projecte de “Datos contra el ruido”, una plataforma que visibilitza la informació que publica el sistema judicial i la policia sobre les violències masclistes.

I, com des de fa temps, hem publicat articles durant el confinament i la Covid-19 amb visió de gènere a Crític, com per exemple posar de manifest com les dades de mortalitat passen a ser més femenines que masculines en l’època de pandèmia.

Crític
Next Post
Aquesta web fa servir cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Al fer click al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per a aquestes finalitats.   
Privacidad