L’equip d’Storydata va impartir el 26 d’octubre la segona formació de visualització de dades per a EuroMeSCo, la principal xarxa de centres d’investigació i think tanks de l’àrea euromediterrània, confinanciada per la Unió Europea i per l’IEMed.

El taller, anomenat “Visualització de Dades i Infografia per la comunicació en la recerca: eines per compartir el coneixement“, es va centrar en les bases de la visualització de dades per a treballs d’investigació socials i polítics, així com en la conceptualització i el procés de creació d’una infografia basada en una investigació. Els participants van prendre consciència de la importància de la visualització de dades per crear impacte i engagement del seu treball a un públic no especialitzat.

La Laura Navarro va ser l’encarregada de familiaritzar a una vintena de professionals amb la visualització de dades i les principals maneres de fer-ho. A la formació també es van mostrar diferents tipus de mapes i infografies i es va proposar un excercici individual en el que els participants havien de crear una visualització o infografia amb Piktochart.

L’Eli Vivas també va acompanyar el taller i va guiar els participants a l’hora de crear una infografia basada en la seva recerca.

Leave a Reply